Banff Mountain Film Festival World Tour Budapest 2020

Műsor 2020

 Filmvetítés kezdése: 19:00 – Hossza: 92 perc

The Flip

The Flip

Igazi adrenalin löket! Bár csak három perces, ez a bázisugró film mégis sokkal többről szól, mint egy újabb őrült kalandról. Bővebben»

Hunza: Ski and Culture in Pakistan (Tour Edit)

Csatlakozzunk a három franciához, akik nekivágnak egy hatalmas freeride kalandnak a Himalája pakisztáni részén, messze-messze a kitaposott ösvényektől. Bővebben»

 

 

Reel Rock 13: Up to Speed

Reel Rock 13: Up to Speed

Hatalmas pillanat volt az a mászósportnak, amikor bejelentették, hogy 2020-tól olimpiai sportág lett. Néhányan azonban megdöbbenve hallották, hogy az éremért folyó harcban gyorsasági mászásban is meg kell mérkőzniük. Bővebben»

 

Spectre Expedition – Mission Antarctica

1000 mérföld, 200+ kilogramm, 65 nap, 1 hegy és 3 barát, akik segítő csapat nélkül, snowkite-okkal száguldanak egy merész álom felé: fel akarnak jutni a világ egyik legelzártabb hegyének csúcsára. Bővebben»

 Filmvetítés kezdése: 21:00 – Hossza: 68 perc

 

Camel Finds Water

Camel Finds Water

Két szörfös és egy elhagyott halászhajó első közös kalandjának története Brit Columbia parti hullámain. Bővebben»

 

Myrtle Simpson: A Life on Ice (Tour Edit)

Egy csodálatos portréfilm egy csodálatos nőről: Myrtle Simpson – úttörő, kalandor, hegymászó, sarkkutató, író és anya. Bővebben»

 

The Imaginary Line

A politikai szolidaritás jegyében egy mexikóiakból és amerikaiakból álló slackline csapat összeáll, hogy létrehozzon egy, a határon átívelő kötélpályát a Santa Elena kanyon felett. Bővebben»

 

Lhotse

2018-ban Hilaree Nelson és Jim Morrison voltak az elsők, akik lesíeltek a világ negyedik legmagasabb hegye, a 8516 méteres Lothse csúcsáról. Bővebben»

.container