Banff Mountain Film Festival World Tour Budapest

Kísérő programok - 2014

A Banff Hegyifilm Fesztivál ideje alatt a Corvin Mozi előcsarnokában Erőss Zsolt saját készítésű expedíciós fotóiból készült kiállítást nézhették meg az érdeklődők. 2013-ban Erőss Zsolt, a Mount Everest első magyar meghódítója – vette át a Bükki Nemzeti Park védnöki tisztséget. Ekkor hozták létre a „Magaslataink” című, 30 alkotást tartalmazó fotókiállítást Zsolt saját készítésű expedíciós fotóiból.
Bővebben

A Banff programja minden nap a Gibbon Slackline csapatának bemutatójával indult, amit a látogatók is kipróbálhattak a vetítések szüneteiben. Vagy Blup babzsák fotelekben hátradőlve tervezgethették a következő kalandot és a National Geographic, Turista Magazin és Over Magazin ingyenes lapszámait is olvasgathatták. Banff mozijegyükkel pedig 20% kedvezménnyel vásárolhattak Cartographia turista térképeket, slackline szetteket, a hegymenethez  szükséges eneregiaszeleteket vagy akár Banff csapatpólót.  Az egészséges életmód jegyében minden Banff mozijegyhez Riska túródesszertet kaptak a látogatók.

A látogatók nem csak a fesztiválon találkozhattak a Footour futó, kerékpáros és triatlon SE tagjaival, ha csatlakozhattak ‘Jánoshegyi csúcstámadásukhoz’ is! Közel százan vettek részt a Baraka ingyenes túráján a Pilisben, hogy a Banff hétvége egy részét is aktívan, a szabadban töltsék.