Sutter Zero – Környezettudatoság az élet egy mindennapi, aprónak tűnő területén

Ismered a Sutter Zero tisztítószereket? Nem?? Akkor itt az ideje, hogy leteszteld és használd!

A Banff közösségi élmény is, a filmfesztivál megszervezése pedig igazi csapatjáték. Lelkes, a hegyisportok iránt rajongó és a fenntartható jövőért elkötelezett emberek, valamint szervezetek állnak mögötte.

A budapesti Banff Hegyifilm Fesztivál idei kiemelt támogatója az Assist-Trend Kft. A Sutter Zero tisztítószer termékcsalád kizárólagos magyarországi forgalmazója arra szeretné a filmfesztivál közönségének figyelmét felhívni, hogy még a takarítás, sőt a fertőtlenítés is megoldható valóban környezetbarát módon, miközben az egészségünket is óvjuk a vegyipari szerek hatásaitól.

A Sutter Zero tisztítószer termékcsalád a fenntartható innováció kiváló példája. Garantáltan magas tisztítási hatékonyságot kínál a takarítás minden folyamatára, miközben nincs káros hatással sem a környezetre sem az egészségünkre.

Az EU Ecolabel tanúsítással rendelkező termékek valóban maradvány nélkül lebomlanak biológiailag a természetben mind aerob, mind anaerob környezetben.

Kizárólag növényi alapanyagokból készülnek, ahol a növényi eredeten megújuló forrásokból származó összetevőket kell érteni, amelyeket a természetben található formában vagy olyan minimális kémiai átalakítási eljárással használnak fel, amely lehetővé teszi a tisztítószerekben való felhasználásukat anélkül, hogy az megváltoztatná a belső tulajdonságaikat.

Sutter Zero tisztítószerek e mellett nem tartalmaznak veszélyes összetevőket, parabéneket, nehézfémeket. Dermatológiailag teszteltek és az allergénmentes aromáknak köszönhetően még az illatuk is kellemes!

Itt az ideje, hogy te is ezeket használd!

Miért? Az ok egyszerű…Mert egyre többen egyetértünk abban, hogy az élet minden apró területén a fenntartható fejlődés az egyetlen Út a Jövőbe.

Ahogy a Sutter Zero tisztítószerek megalkotója, Aldo Sutter mondta:

Cégünk olyan vagyon, amelyet ideiglenesen kezelünk, a jövő generációinak érdekében. Akárcsak a környezetet. Ezért a Sutternél az vezérel bennünket, hogy a többiek előtt és jobban határozzunk meg egy új találkozási pontot a hatékony és innovatív megoldások iránti folyamatos kereslet és a között, ami számunkra, valamint gyermekeink számára biztonságosabb, egészségesebb és természetesebb.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, kattints a linkre: Sutter Zero – A természet tisztító ereje