Nézd meg az elmúlt 8 év legjobb hegyifilmjeit online!

Ha lemaradtál az előző évek valamelyik Banff Hegyifilm Fesztiváljáról vagy szeretnéd a kedvenc filmed újra megnézni, most megteheted.

Közel 28 órányi kaland, nevetés és igazi inspiráció! A Pachamama Movies online filmarchívumban magyar felirattal láthatod a Banff Hegyifilm Fesztivál idei programját és elmúlt 7 évben Budapesten vetített filmeket.

A 180-300 perces Banff filmprogramokat megnézheted egyben, részletekben vagy a lejátszási listából kiválaszhatod csak a kedvenc filmedet. Olyan nagy sztorikat láthatsz most újra mint a Kadoma, a The Great Alone vagy a And Then We Swam.

Az online filmarchívumban szereplő filmek listáját a Banff Hegyifilm Fesztivál magyar nyelvű honlapján találod, az Filmrchívum menüpontban.

VIP tagság vásárlás

Akik nem vásároltak elővételben jegyet az áprilisi filmfesztiválra, azok egy „normál Banff mozijegy“ megvásárlásával kaphatnak hozzáférést/ VIP tagságot a teljes online filmarchívumhoz.

VIP tagság vásárlás online: Banff – Jegyértékesítés
A VIP tagság ára: 5 500 HUF
Érvényessége: 2020 május 30.

A VIP kódot a megrendelésben szereplő email címre kapod meg a Pachamama Movies filmarchívum oldalra mutató linkkel, 24 órán belül.

Tudjuk, hogy az online filmarchívummal az igazi Banff-moziélményt nem tudjuk visszaadni, de reméljük hogy az otthon megnézhető filmek egy kis kalanddal és inspirációval szolgálnak ezekben az időkben.

Bízunk benne, hogy találkozunk személyesen is a következő Banff Hegyifilm Fesztiválon!

A szervezők