Banff Mountain Film Festival World Tour Budapest 2017

Filmek 2017

The Accord

Vadásszunk Izland első profi szörfösével, Heioar Logi Elíassonnal a hullámokra két vihar között! A fiatal helyi szörfös és a mindig fújó, mindig jeges Észak-atlanti szél párharca igazi „szeretlek is meg nem is” kapcsolat, sosem látott humorral elmesélve. Bővebben »

Doing it Scared

Tizennyolc évvel azután, hogy egy szörnyű baleset miatt részlegesen lebénult, Paul Pritchard brit mászó visszatér a Totem Pole-hoz, hogy kipróbálja vajon visszanyerte-e annyira az egészségét, hogy befejezze, amit elkezdett. Bővebben »

Locked In

Egy csapat kajakos 13 napos kalandra indul a világ egyik legelzártabb területén, Pápua Új-Guinea esőerdejében. Pedro Oliva, Chris Korbulic és Benny Marr expedíciójának célja, hogy elsőként hódítsák meg a Beriman-folyót. Bővebben »

 

 

Mira

Mira egy kis nepáli faluban nőtt fel. A nehézségek ellenére nem félt nagyot álmodni: sikeres sportoló akart lenni. Egy nap rájött, hogy a hegyekben töltött gyerekkor tökéletesen felkészítette arra, hogy futó legyen. Bővebben »

 

La Liste (Tour Edit)

Jérémie Heitz, a svájci sí-fenomén az Alpok legizgalmasabb lejtőin igyekszik freerider tudását bővíteni. A filmben azt láthatjuk, amint hősei nyomdokaiban haladva lesiklik a listája három legnehezebb lejtőjén. Bővebben »

Sea Gypsies: The Far Side of the World

A hajó: az Infinity, egy 120 láb hosszú, kétárbocos vitorlás. A legénység: egy csapat kalandor. Az út: 12,800 kilométer Új-Zélandtól Patagóniáig, egy rövid kitérővel az Antarktiszra – már ha az időjárás megengedi. A film: a Kaland maga. Bővebben »

 

 

Metronomic (Tour Edit)

Magasan a Verdon-kanyon felett kiváló egyensúlyérzékkel rendelkező kötéltáncos művészek eljátsszák a kockázat szimfóniáját. A ’Repülő Franciák’ himnuszában a látvány és az elgondolkodtató költészet egyesül és a szórakozás legtisztább formáját hívja létre. Bővebben »

 

Reel Rock 11: Young Guns

Ismerkedjetek meg a mászósport legújabb tehetségeivel: a 15 éves Ashima Shiraishi és a 16 éves Kai Lightner az új generáció nagy tehetségei, akik már most a sportág határait feszegetik. Bővebben »