Kísérő programok, kedvezmények, ajándékok a Banffon

Kikkel találkozhatsz idén a Banff Hegyifilm Fesztiválon? 

Kiemelt támogatónk, az Assist-Trend Kft apró kedvességgel készül a Banff minden látogatója számára és néhány ajándékcsomagot is kisorsol majd a vetítések előtt a nézők között. 
Emellett személyesen is ott lesznek filmfesztiválon a Sutter Zero termékcsaláddal, ami a fenntartható innováció kiváló példája. Ha nem ismered a kizárólag növényi alapanyagokból készülő, a természetben maradvány nélkül lebomló és ezért az egészségre is teljesen ártalmatlan tisztítószereket, itt megteheted. (Ne vásárolj, amíg a Banff jegyed mellé meg nem kapod a 20%-os Sutter Zero kedvezmény kuponod.:)

Kipróbálhatjátok magatokat a Flow Boulder önmaga tengelye körül forgó hangboardján.
Aki 20 mp-et tud lógni rajta, a Flow vendége egy üdítőre/Casino Mocca kávéra/Rizmajer kézműves csapolt sörre a mászóteremben.
Aki 1 percig tud lógni a hangboardon, az egy napijegyet kap ajándékba a mászóterembe.
Aki több mint 1 percig képes lógni, az a napijegy mellé egy Banff csapatpólót is választhat magának a filmfesztivál helyszínén.
A kihívás pénteken és szombaton 17 és 21 óra között tart a Corvin Mozi aulájában, keressétek a Flow Boulder csapatát!

Ahogy az megszokott, a mozijegyed mellé idén is jár egy Turista Magazin.

peakdesign_banff_banner

A Peak Design először mutatkozik be a budapesti Banff-on. A californiai designer tervezőcsapat 2010 óta gyártja innovatív, magas minőségű, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, élettartam garanciával rendelkező termékeit: utazáshoz, fotózáshoz, a kompakt mobilhasználathoz akár a mindennapokban is.

Termékeik az elmúlt években számos díjat nyertek el, de a legbüszkébbek arra, hogy cégük 100%-ban közösségi finanszírozású, és teljes mértékben a munkatársaik kezében van. És persze arra is, hogy fogyasztók visszajelzései alapján a márka folyamatosan törekszik a legjobb minőségre.

Mindemellett nagy hangsúlyt fektetnek a környezet megóvására. Tagjai az „1% for the planet’, a „Climate Neutral” és a „The Conservation Allianze” nemzetközi szervezeteknek.

A csúcsdizájn termékeket közelről is szemügyre veheted, kézbe foghatod a filmfesztivál ideje alatt a Corvin Moziban a Peak Design standon, ahol a cég munkatársai válaszolnak a kérdéseidre.

GoBeyond_X_Banff_2023_banner

Az egyedi élményekre specializálódott GoBeyond tematikus utazási irodával is találkozhattok az idei filmfesztiválon. Kérdezzétek a csapatot szörfútjaikról, motoros expedíciókról, freeride sí és snowboard táborokkal kapcsolatban, vagy épp az akciódús céges utazásokról és különleges úticélokra szervezett kalandtúrákról.

Orrverzesig_Kutyaszan

Balogh Ottó régi ismerősünk, alaszkai kutyaszánversenyeiről itthon először a Banff Hegyifilm Fesztivál közönségének számolt be előadása során, 2016-ban. Ottó mai napig az egyedüli magyar kutyaszánversenyző, aki 5 alaszkai kutyaszánversenyt teljesített, egyiken különdíjat nyert, elsőként kvalifikált és indult a világ utolsó nagy versenyének tartott Iditarod-on.

Alaszkában íródott könyvei közül kettőt vásárolhatsz meg 50%-os kedvezménnyel Banff mozijegyeddel a filmfesztiválon. Az “Orrvérzésig kutyaszán!” a szerző versenyeinek élménybeszámolója, az “Az élet egy expedíció” pedig az Alaszkában született rövid esszéinek és elmélkedéseinek füzére.

A könyvek kedvezményes ára Banff mozijeggyel: 2 000 HUF – Fizetés kizárólag készpénzben.

banff2020-fb-csapatpolo-2

Szerezd be az új Banff csapatpólód a filmfesztiválon!

Mountain Hippy márkájú, új Banff csapatpólód is megvásárolhatod a filmfesztivál ideje alatt a Corvin Mozi fogadócsarnokában.

  • 2 szín: fekete és fehér
  • 2 minta: lásd a lenti fotón!
  • női modellek: S, M, L méretben
  • férfi modellek: S, M, L, XL méretben

A csapatpóló ára Banff mozijeggyel: 2 500 HUF – Fizetés kizárólag készpénzben.
Limitált kiadás – Amíg a készlet tart!