8 év legjobb hegyifilmjei online!

Maradj egészséges, maradj otthon! Nézd meg 8 év legjobb hegyifilmjeit magyar felirattal, online!

Ha lemaradtál az előző évek valamelyik Banff Hegyifilm Fesztiváljáról vagy szeretnéd a kedvenc filmed megnézni online, most megteheted.

Közel 1700 percnyi/ 28 órányi kaland, nevetés és igazi inspiráció.  A Pachamama Movies online filmarchívumban magyar felirattal láthatod a budapesti Banff Hegyifilm Fesztivál idei programját és elmúlt 7 évben vetített filmeket.

A 180-300 perces Banff filmprogramokat megnézheted egyben, részletekben vagy a lejátszási listából kiválaszhatod csak a kedvenc filmedet. Olyan nagy sztorikat láthatsz most újra mint a Kadoma, a The Great Alone vagy a And Then We Swam.

Az online filmarchívumban szereplő filmek listáját a Banff Hegyifilm Fesztivál magyar nyelvű honlapján találod, az Archívum menüpontban, a 2020 filmeket pedig a Műsor 2020 menüpontban.

Banff 2020 mozijegy csere online filmarchívum VIP tagságra

Azok számára, akik elővételben belépőt vásároltak az idei budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra és nem kérik vissza a jegy árát: a 2020-as Banff műsor valamint a 2013 és 2019 között Budapesten vetített filmek ingyenes online megtekintésére lehetőséget adó VIP tagságot biztosítunk.
A VIP tagsági érvényessége 2 hónap: 2020 április 1- május 30.

Mozijegy csere online filmarchívum VIP tagságra: emailben az info@banff.hu címen, 2020 március 29-április 3 között. Vagy automatikusan, amennyiben április 3-ig nem igényled viszza a mozijegy árát.
A tagsághoz egy email címhez rendelt VIP kódra van szükség. A VIP kódot emailben kapod meg az online filmarchívum oldalára mutató linkkel.

VIP tagság vásárlás

Akik még nem vásároltak elővételben jegyet az áprilisi filmfesztiválra, azok egy „normál Banff mozijegy“ megvásárlásával kaphatnak hozzáférést/ VIP tagságot a teljes online filmarchívumhoz.

A 2 hónapos VIP tagság ára: 5 500 HUF – Érvényessége: 2020 április 1- május 30.
VIP tagság vásárlás online: Banff – Jegyértékesítés
VIP tagság vásárlási lehetőség: 2020 április 30-ig.

A VIP kódot a megrendelésben szereplő email címre kapod meg a Pachamama Movies filmarchívum oldalra mutató linkkel, 24 órán belül.

Tudjuk, hogy az online filmarchívummal az igazi Banff-moziélményt nem tudjuk visszaadni, de reméljük hogy az otthon megnézhető filmek egy kis kalanddal és inspirációval szolgálnak ezekben az időkben.

Köszönjük a megértést! Bízunk benne, hogy találkozunk személyesen is a következő Banff Hegyifilm Fesztiválon!

A szervezők

.container