Napi bontás – Programok 2017

Banff filmvetítések

“A” program – 96 perc
Vetítési időpontok: április 4. (kedd) 19:30. április 5. (szerda) 21:00, április 6. (csütörtök) 19:00

The Accord – szörf, humor – 19 perc
Doing it Scared – sziklamászás, motiváció – 12 perc
Locked In – vadvízi evezés, adrenalin – 24 perc
Mira – terepfutás, hegyi kultúra – 42 perc

‘B’ Program – 92 perc
Vetítési időpontok: április 4. (kedd) 21:30. április 5. (szerda) 19:00, április 6. (csütörtök) 21:00

Reel Rock 11: Young Guns – sziklamászás, motiváció – 18 perc
La Liste – sí, hegyi kultúra – 14 perc
Sea Gypsies: The Far Side of the World – kaland, felfedezés – 46 perc
Metronomic – slackline, adrenalin – 5 perc

„Év mászása 2016” díjátadó

A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség idén is a Banff Hegyifilm Fesztiválon adja át az „Év mászása 2016”  pályázat díjait. Az elmúlt év legjobb sportteljesítményeit nyújtó magyar hegy- és sziklamászóit a fesztivál első napján, április 4-én este 18:50 és 19:30 között láthatjátok a Corvin Korda termének színpadán.
A díjátadót érvényes Banff mozijeggyel nézhetitek meg és megkérünk, hogy érkezzetek időben. A Banff filmvetítés az átadó után, 19:30-kor kezdődik. Bővebben »

Állandó programok, kedvezmények

A Gibbon Slacklines magyarországi csapata idén is képviselteti magát a Banff-on. Gyertek el, és próbáljátok ki, hogy milyen ha nem is több száz méter magasban, de egyelőre pár centivel a föld fölött egy vékony, rugalmas hevederen egyensúlyozni! Remek móka, remek sport, remek kikapcsolódás a vetítések közötti szünetben. A Gibbon segítőkész, pörgős csapata mindenben a segítségetekre lesz – keressétek a sárga zászlót és a színes hevedereket a filmfesztiválon! Ha kedvet kaptál és szeretnél egy saját slackline szettet, akkor a Banff ideje alatt a Corvin Mozi fogadócsarnokában, vagy április végéig a slacklines.hu webáruházban Banff mozijegyeddel 20% kedvezménnyel vásárolhatsz.

A filmfesztivál ideje alatt Banff mozijegyeddel 20% kedvezménnyel vásárolhatsz  Cartographia térképeket és útikönyveket a Corvin Mozi fogadócsarnokában.

Megújult a Banff Mountain Film Festival World Tour logója és megújult a Banff csapatpóló is. A  Mountain Hippy márkájú pólót megrendelheted a Mormota Túrabolt webshopjában. A póló ára 5 000 HUF, amely tartalmazza a házhoz szállítás költségét postai futárszolgálattal.
Új Banff csapatpólód megvásárolhatod személyesen is a filmfesztivál ideje alatt a Corvin Mozi fogadó csarnokában, 18:00 és 21:00 óra között. A póló ára személyes átvétel esetén 4 000 HUF. A pólót a fesztiválon kizárólag készpénzben tudod kifizetni. Bővebben »

Bemutató partnerünk, az Alföldi Tej Kft. jóvoltából idén is egészséges Riska túródesszert jár ajándékba Banff mozijegyed mellé.

ReelRock2016.010 másolat

Banff mozijegyed mellé idén is National Geographic valamint Turista Magazin jár ajándékba.

Túrafelszerelés Banff kedvezménnyel

Banff mozijegyed 20% kedvezményre válthatod személyesen a Tengerszem túraboltban Budapesten, 2017. március 8. – április 8. között. A Banff kedvezmény egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható. (Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 29.)

Banff mozijegyed 20% kedvezményre válthatod a Mormota túraboltban vagy a Mormota webshopban 2017. április 8-ig. A kedvezményre jogosító webshop kuponkódot az elővételben megvásárolt Banff mozijegyen találod. Ha ezt a kuponkódot a kosár oldalon beírod kedvezményekhez, a program automatikusan jóváír 20%-ot a vásárlásod összegéből. A Banff kupon egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható.

 

 

.container