Banff mozijegyed váltsd kedvezményre!

tengerszem-logo

Banff mozijegyed 20% kedvezményre válthatod a Tengerszem túraboltban 2016. április 8-ig. A kedvezmény egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható.

cartographia-logo

Az elővételben vásárolt mozijegyen található kuponkóddal 20% kedvezménnyel vásárolhatsz térképet és útikönyveket az Cartographia Térképboltban és a webshopban vagy a Banff Hegyifilm Fesztivál ideje alatt a Corvin Mozi fogadócsarnokában 18:30-21:00 óra között.
A kedvezményre jogosító webshop kuponkód érvényessége: 2016. április 9.

mormota-logo

Banff mozijegyed 20% kedvezményre válthatod a Mormota túraboltban és Mormota webshopban 2016. április 9-ig. A kedvezményre jogosító webshop kuponkódot az elővételben megvásárolt Banff mozijegyen találod. A Banff kupon egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható.

gibbon-logo

A Gibbon Slacklines magyarországi csapata idén is képviselteti magát a Banff-on. Gyertek el, és próbáljátok ki, hogy milyen ha nem is több száz méter magasban, de egyelőre pár centivel a föld fölött egy vékony, rugalmas hevederen egyensúlyozni! Remek móka, remek sport, remek kikapcsolódás a vetítések közötti szünetben. A Gibbon segítőkész, pörgős csapata mindenben a segítségetekre lesz – keressétek a sárga zászlót és a színes hevedereket a filmfesztiválon! Ha tetszik a kötéltánc, mozijegyeddel 20% kedvezménnyel vásárolhatsz slackline szetteket a Banff ideje alatt a Corvin Mozi fogadócsarnokában.

csapatpolo-banner-web

 

 

 

Szerezd be Banff csapatpólód is kedvezményes áron! Az egyedi tervezésű Yolkiest póló szigorúan “limited edition”, kizárólag a budapesti Banff rajongók juthatnak hozzá. Utánnyomás nem lesz!
A Banff csapatpólót a filmfesztivál ideje alatt vásárolhatod meg a Corvin Mozi fogadó csarnokában kapunyitástól záróráig 18:00 és 23:00 között. A póló teljes ára 2 900 forint, Banff mozijeggyel 1 900 forint. Fizetéskor kizárólag készpénzt tudunk elfogadni.

.container