Mátrabérc Trail rajtszámátvétel a Banffon!

Kedves Mátrabérc Trail és Muzsla Trail versenyzők!

Amennyiben szeretnétek a rajtszámotokat hamarabb átvenni, látogassatok el a Banff Hegyifilm Fesztiválra április 8-án! Szeretettel várunk Titeket a Corvin Mozi fogadócsarnokában pénteken este kapunyitástól a második Banff vetítés kezdetéig 18:00 – 20:50 óra között a Mátrabérc Trail mini standján!

A Mátrabérc Trail terepfutó versenyről

A Mátrabérc Trail a hazai terepfutás egyik meghatározó tavaszi eseménye, amely évről évre nagy kihívás elé állítja mind a hazai mind a külföldi futókat.
A verseny útvonala, a Mátra főgerincét követve, kelet-nyugati irányban keresztülhalad az egész hegységen. A nyomvonal 99%-ban természetes talajú erdei utakon fut, sok helyen egynyomos gerincút pompás kilátásokkal. Ezen a lenyűgöző útvonalon emelkedik hazánk két legmagasabb csúcsa az 1014 méteres Kékes és a 965 méter magas Galyatető.

A terepfutás népszerűsége Magyarországon évek óta nő, ez egyre több új arcot jelent itthon, akik szeretnék megméretni magukat és versenyezni akarnak. Nagyon sokan vannak közülük, akik gondolatban már a Mátra bércein járnak de fizikálisan még nem tartanak ott. A szervezők számukra hozták létre a Muzsla Trail versenyt, ami egy rövidebb távon – de arányaiban hasonló nehézségi szint mellett – megadja a lehetőséget arra, hogy a résztvevők belekóstolhassanak a Mátrabérc Trail hangulatába és annak a mindenki által egyik legkeményebbnek titulált szakaszát, a Muzslát, megfuthassák.

Szeretettel várunk a versenyzők és outdoor ínyencek számára összeállított Banff filmvetítésre is a Mátrabérc Trail terepfutó verseny első napján!
Helyszín: Mátra-hegység, Szurdokpüspöki általános iskola, tornaterem.
Időpont: 2016. április 16. (szombat) 18 óra.
Belépés: versenyzőknek ingyenes, további érdeklődőknek támogatói jegy ellenében 300 Ft.

Bővebb információ: http://www.mbtrail.hu

.container