Banff mozijegy értékesítés és kedvezmények

Jegyvásárlás

Egy 90 perces Banff filmvetítésre érvényes mozijegy: 2 900 forint
2017. március 31-ig online a Banff Hegyifilm Fesztivál honlapján vagy személyesen jegyértékesítő partnereink üzleteiben.
2017. április 1 – 6. között online a Corvin Mozi honlapján vagy személyesen a mozi jegypénztárában.

Jegyértékesítő partnereink

 

tengerszem-logo

Banff mozijegyed megvásárolhatod és 20% kedvezményre válthatod személyesen a Tengerszem túraboltban Budapesten, 2017. március 8. – április 8. között. A Banff kedvezmény egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható. (Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 29.)

 

 

 

 

 

Banff mozijegyed megvásárolhatod személyesen az Ujjerő Boulder Teremben 2017. március 31-ig. (Cím: 1011 Budapest, Budafoki út 111.)

mormota-logo

Banff mozijegyed megvásárolhatod személyesen a Mormota túrabolt miskolci üzletében 2017. március 31-ig. (Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi utca 46.)

Banff mozijegyed 20% kedvezményre válthatod a Mormota túraboltban vagy a Mormota webshopban 2017. április 8-ig. A kedvezményre jogosító webshop kuponkódot az elővételben megvásárolt Banff mozijegyen találod. Ha ezt a kuponkódot a kosár oldalon beírod kedvezményekhez, a program automatikusan jóváír 20%-ot a vásárlásod összegéből. A Banff kupon egy alkalommal érvényes és más akcióval nem összevonható.

gibbon-logo

A Gibbon Slacklines magyarországi csapata idén is képviselteti magát a Banff-on. Gyertek el, és próbáljátok ki, hogy milyen ha nem is több száz méter magasban, de egyelőre pár centivel a föld fölött egy vékony, rugalmas hevederen egyensúlyozni! Remek móka, remek sport, remek kikapcsolódás a vetítések közötti szünetben. A Gibbon segítőkész, pörgős csapata mindenben a segítségetekre lesz – keressétek a sárga zászlót és a színes hevedereket a filmfesztiválon! Ha kedvet kaptál és szeretnél egy saját slackline szettet, akkor a Banff ideje alatt a Corvin Mozi fogadócsarnokában, vagy április végéig a slacklines.hu webáruházban Banff mozijegyeddel 20% kedvezménnyel vásárolhatsz.

cartographia-logo

A filmfesztivál ideje alatt Banff mozijegyeddel 20% kedvezménnyel vásárolhatsz  Cartographia térképeket és útikönyveket a Corvin Mozi fogadócsarnokában.