Jegyvisszaváltási információ – Banff Budapest 2020

A Banff Hegyifilm Fesztivál a koronavírus járvány miatt ELMARAD 2020 április 1-2-3-án a budapesti Corvin Moziban.

Azokat, akik elővételben belépőt vásároltak a Banff világkörüli filmturnéjának 2020 áprilisi budapesti vetítésére, a következő módon tudjuk kárpótolni

1. Online Filmarchívum VIP tagság

A Filmarchívumban online, magyar felirattal lehet megnézni a 2020-as műsort és az elmúlt 7 évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket, 2 hónapon keresztül.

Azok számára, akik elővételben belépőt vásároltak az idei budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra és nem kérik vissza a jegy árát: a 2013 és 2019 között Budapesten vetített Banff filmek valamint a 2020 évi műsor ingyenes online megtekintésére lehetőséget adó VIP tagságot biztosítunk.
A Banff Budapest Filmarchívum VIP tagsági érvényessége: 2020 április 1- május 31.

Részletek: Banff Budapest Filmarchívum

2. Banff Budapest 2020 mozijegy árának visszatérítése

Igény esetén visszafizetjük a 2020-as budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra elővételben megvásárolt belépők árát.

Az Általános Szerződési feltételeknek megfelelően az online vásárolt jegy törlése esetén annak összege a rendezvény idejétől számított 30 napon belül kerül visszatérítésre. A szolgáltatás díja 75,- Ft/ mozijegy (azaz hetvenöt forint mozijegyenként), amely a visszatérítendő összegből levonásra kerül.

A tranzakció rész törlésére – azaz egy tranzakción belül vásárolt több Banff mozijegyből kiválasztott mozijegyeket törölni – van is lehetőség. Egyeztess róla emailben az info@banff.hu címen.

Akik szeretnék visszakapni a 2020. április 1-2-3-ra, a Corvin Moziba szóló az online megvásárolt Banff Hegyifilm Fesztivál belépő árát, azt írásban jelezzék 2020 április 3-ig az info@banff.hu címen.
A visszafizetéshez a következő adatokat kell megadni az emailben: a jegyvásárló neve és email címe, a számlatulajdonos neve, a számlavezető bank neve, bankszámlaszám.

Az emailek feldolgozása és a pénzvisszatérítés időszaka: 2020 április 3-30.

3. Banff Hegyifilm Fesztivál – Budapest 

A Banff Hegyifilm Fesztivál következő nyilvános nagyrendezvényére külön belépőjegyet lehet majd vásárolni, a rendezvényre a 2020 áprilisi Corvin Moziba szóló jegyek nem lesznek érvényesek.

Köszönjük a megértést és együttműködést! Tartsatok ki és maradjatok most otthon!

A szervezők

 

.container