Banff Mountain Film Festival World Tour Budapest 2019

Műsor 2019

 szerda, csütörtök, péntek 19:00

 87 perc

Surface

Ben Thouard arra törekszik, hogy valami egészen egyedit hozzon létre a szörf-fotózás világában. Mindezt egy festői tájon, Tahiti kristálytiszta hullámai között.
Bővebben»

Rj Ripper

Kathmandu kaotikus utcái nem nevezhetőek tipikus hegyikerékpáros álomterepnek, de Rajesh (RJ) Magar és jobb napokat látott vasparipája sem éppen tipikus.
Bővebben»

Ice & Palms

Kerékpár, hegycsúcsok, sízés: a két jóbarát, Max és Jochen nagyot álmodott. 5 hét, 1,800 kilométer és 35,000 méternyi hegyoldal az Alpokban – ez vár rájuk a nagy kaland során.
Bővebben»

Craig’s Reaction

Craig DeMartino 2002-ben 30 métert zuhant. Elveszítette a jobb lábát és megsérült a gerince, mégis pokolian keményen tolja, elég csak annyit mondani, hogy ő volt az első fogyatékkal élő, aki megmászta az El Capitant, ráadásul 24 órán belül!
Bővebben»

Far Out: Kai Jones

A 11 éves Kai Jonest nem engedik be egyedül a moziba egy 12-es karikás filmre, sőt egy szendvicset sem rendelhet magának egy bárban. De a hegyekben nem számít hány éves vagy! Kai tovább halad az úton, amit az elődei sítalpai vájtak a hóban…
Bővebben »

 szerda, csütörtök, péntek 21:00

92 perc

 Choices

Vajon mit választ az egszeri hegyikerékpáros ha a lehetőségek száma szinte végtelen?  Bővebben»

 Life of Glide

A nagy hegyek szerelmese, Jeremy Jones ízekre szedi élete nagy szenvedélyét, amit ő csak úgy emleget: „A Siklás”.
Bővebben»

Notes from the Wall

A világ három legjobb és legviccesebb mászója arra készül, hogy szabad stílusban meghódítsa Patagónia legnehezebb útját az „El Regalo de Mwonót”, ezt az 1 200 méteres utat a Torre Central keleti oldalán.
Bővebben»

This Mountain Life: Coast Range Traverse segment

Anya és lánya útnak indul, hogy hat hónap alatt átkeljenek sítalpon a kanadai Brit-Kolumbia Parti hegységének vonulatán.  Bővebben»